top of page

Pink Lady juice met aardbei & biet

Aardbei roden bieten sap

aardbei rode bieten sap 23

Ik ben nu alweer een tijdje consequent iedere dag een sapje aan het nuttigen en ik was na de detox van een half jaar geleden even vergeten wat het binnenkrijgen van extra rauwe groenten en fruit met je doet. Het valt mij op dat ik mij fitter voel. Mijn huid begint weer op te knappen, oneffenheden verdwijnen langzaamaan en ik blaak van de energie. Mijn hoofd stroomt over van de receptideeën. Wat geen verkeerde bijkomstigheid is! Houd de site dus goed in de gaten want er zitten weer lekkere recepten aan te komen 🙂

aardbei rode bieten sap - kopie

Aardbei rode bieten sap

Deze Pink Lady aardbei rode bieten sap smaakt heerlijk. De verse aardbeien smelten samen met het aardse van de bieten – de perfecte combinatie.

aardbei rode bieten sap 18

Je hebt nodig

 1 biet  3 wortelen  Flinke hand aardbeien

Bereiding

Juice de biet en wortelen in de de slowjuicer of sapcentrifuge. Je kunt er voor kiezen om ook de aardbeien te juicen. Ik vind het lekkerder om deze erdoor te mixen. Voeg de aardbeien toe en bewerk met de staafmixer (of gebruik de blender). Giet in een glas en enjoy!

aardbei rode bieten sap 15

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page